Το πρόγραμμα που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες, θα χρηματοδοτεί 100% της δαπάνης για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης για όλη τη δαπάνη θα ανέρχεται στα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί για αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Η προσφορά μας

H Digital Solutions αναλαμβάνει την διαδικασία σύνταξης, υποβολής και διαχείρισης επιχειρηματικών σχεδίων από την αρχή μέχρι την εκταμίευση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του e-shop και την προώθηση του σε όλα τα ενδεδειγμένα κανάλια επικοινωνίας και προώθησης του. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος αναμένονται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ως εκ τούτου θα χαρούμε να έχουμε την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας εμπρόθεσμα.

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Βάσει των ως τώρα ανακοινώσεων όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους είναι μπορούν να ενταχθούν. Η κάλυψη θα είναι στο 100%, δηλαδή θα καλύπτει όλα τα έξοδα και δεν χρειάζεται καθόλου ιδία συμμετοχή από εσάς. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

Που θα κάνω αίτηση για την ένταξη μου;

Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στην συνέχεια η εταιρεία μας και οι συνεργάτες μας θα αναλάβουμε την διεκπεραίωση την αίτηση σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων.

Πώς θα ξέρω αν η αίτηση μου εντάχθηκε στο πρόγραμμα;

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ενημέρωση σας για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να συλλέξετε, και στην συνέχεια εγγυόμαστε για την ορθή κατάθεση του φακέλου σας μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

Πόσες επιχειρήσεις θα είναι δικαιούχοι;

Με τις ως τώρα πληροφορίες ΟΛΕΣ οι μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανεμπορίου, όλα τα μικρά και μεσαία καταστήματα της αγοράς. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος αρχικά θα είναι 80.000.000€ και το μέγιστο ποσό επιδότησης 5.000€ / επιχείρηση. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κλείσει με την συμπλήρωση της συνολικής δαπάνης.

Θα πληρώσω οποιοδήποτε ποσό ως επιχείρηση;

Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop, περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

Τι θα περιλαμβάνει το πακέτο υπηρεσιών που μου παρέχετε;

Την μελέτη και κατάθεση του φακέλου για την επιχορήγηση
Τον σχεδιασμό και κατασκευή του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με ενδεικτικά τις παρακάτω προδιαγραφές :

  1. Mobile friendly σχεδιασμό δηλαδή ιστοσελίδα φιλική προς κινητές συσκευές
  2. Θα υποστηρίζει όλες τις παραμέτρους που ορίζει το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) ώστε η σελίδα να είναι φιλική σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
  3. Θα δέχεστε πληρωμές με όποιον τρόπο επιθυμείτε (Αντικαταβολή, Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα, Paypal κτλ)
  4. Θα μπορεί να διασυνδεθεί με όλα τα γνωστά market places (skroutz, bestprice κτλ)
  5. Πρωτόκολλo ασφαλείας SSL
  6. Διασύνδεση με όλα τα social media (Facebook, instagram, twitter κτλ)

Την μελέτη και τον σχεδιασμό από πλευράς μας της στρατηγική σας στα social media

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες την ίδια ημέρα με την επίσημη δημοσίευση του προγράμματος. Καλό θα ήταν να προχωρήσετε άμεσα σε προ-αίτηση για να ξεκινήσουμε να προετοιμάζουμε τον φάκελό σας, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας