Αρχικά, γιατί να δημιουργήσω eshop;

Ο λόγος που οι περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στη δημιουργία ενός eshop είναι η μείωση των πάγιων και λειτουργικών εξόδων (εγκαταστάσεις, ενοίκια, εξοπλισμός, προσωπικό), το τεράστιο online καταναλωτικό κοινό και οι πολλαπλές δυνατότητες online προώθησης και διαφήμισης του eshop, με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα (φυλλάδια, αφίσες, διαφημίσεις σε τηλεόραση/ραδιόφωνο κ.ο.κ.)

Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή Eshop είναι εκείνη η ιστοσελίδα που έχει ως πρώτο και κυριότερο στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είναι εύκολο στην χρήση και άμεσο στο καταναλωτή, δηλαδή να του παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη με πλούσιο περιεχόμενο σε κείμενο και εικόνα.

Ολοκληρωμένη παρουσίαση κάθε προϊόντος

Μπορείτε να παρουσιάσετε κάθε προϊόν σας με πολλές φωτογραφίες, περιγραφή καθώς και Video. Η σελίδα του κάθε προϊόντος είναι πλήρως παραμετρική με σκοπό να προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις ανάγκες του εκάστοτε προϊόντος. Υπάρχει η δυνατότητα να σε κάθε προϊόν να έχετε παραλλαγές τους όπως χρώμα, μέγεθος ή πακέτο. Όλες οι παραπάνω λειτουργίες ρυθμίζονται από ένα φιλικό περιβάλλον που μπορεί να χειριστεί πολύ εύκολα ο οποιοσδήποτε μετά από μερικές ώρες εκπαίδευσης.

Εύκολη διαχείριση από τον καταστηματάρχη

Διαχειριστείτε μόνοι σας όλα μέσα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα και γρήγορα. Η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος από τον ίδιο τον κάτοχο του και όχι κάποιον τεχνικό είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ένας τεχνικός δεν ξέρει το προϊόν, δεν ξέρει του πελάτες της επιχείρησης. Ο κάτοχος του E shop πρέπει να είναι σε θέσει να ενημερώνει το απόθεμα των προϊόντων του, να ενημερώνει τις περιγραφές και τις φωτογραφίες, να διαχειρίζεται τις παραγγελίες του.

Βοηθητικές λειτουργίες

Εξοπλίστε το E shop σας με όλες εκείνες τις λειτουργίες που θα βοηθήσουν το επισκέπτη να βρει το προϊόν που θέλει. Φίλτρα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά ανά κατηγορία προϊόντων καθώς και πεδία έξυπνης αναζήτησης με λέξεις κλειδιά θα οδηγήσουν του επισκέπτες σας γρήγορα στα σωστά προϊόντα. Η λειτουργία σύγκρισης θα βοηθήσει τον πελάτη σας να επιλέξει ανάμεσα σε παρόμοια προϊόντα το κατάλληλο. Βοηθητικές λειτουργίες όπως εγγραφή μελών, λίστα αγαπημένων και σύστημα πόντων (Point System) μπορούν να χτίσουν μια διαρκή σχέση με τους επισκέπτες πελάτες σας.

Αναλυτικά δεδομένα

Τα δεδομένα των πωλήσεων σας είναι πλούτος για εσάς. Δείτε διαχρονικά το τι πουλήσατε, πότε και σε ποιους πελάτες με τις πληροφορίες αυτές έχετε μια συνολική εικόνα των πωλήσεων σας. Επίσης συνδέουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τα Google Analytics με σκοπό να βλέπετε και όλες τις πληροφορίες των επισκεπτών σας πριν γίνουν πελάτες. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ελέγχετε την κίνηση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να εντοπίζετε αστοχίες ή επιτυχίες ανάλογα με την συμπεριφορά των καταναλωτών.

Google Analytics

Σύνδεση με συστήματα μηχανογράφησης

Μπορούμε να συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με οποιοδήποτε μηχανογραφικό σύστημα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε για παράδειγμα να παίρνετε τις παραγγελίες σας κατευθείαν στο ERP σας αυτόματα, επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα έτσι ώστε να ενημερώνει αυτόματα τα αποθέματα των προϊόντων από το ERP σας. Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος σας παρέχουμε πακέτα Υποστήριξης. Για το σύνολο των υπηρεσιών μας επισκεφτείτε την αρχική μας κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη. Επίσης μπορείτε να Δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει.

Γιατί να επιλέξω Shopify;

1. Value for Money – Support & Hosting

Ξεκάθαρα είναι η πλατφόρμα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των περισσότερων επιχειρήσεων μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα τους από κόστη συντήρησης και φιλοξενίας. Όσοι έχετε ασχοληθεί με το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζετε το θέμα των updates είναι απαραίτητο για ένα e-shop. Πραγματοποιώντας τις αναβαθμίσεις επιτυγχάνεται καλύτερα ή λειτουργικότητα του e-shop και η αποφυγή κακόβουλων επιθέσεων (hacking). Το Shopify σας παρέχει το πακέτο των αναβαθμίσεων τόσο σε επίπεδο E-shop όσο και σε επίπεδο hosting (φιλοξενίας). Ένα πολύ σημαντικό έξοδο που είναι η φιλοξενία του e-shop θα το ξεχάσετε!

shopify kataskeui
shopify kataskeui

2. Χρόνος και Κόστος Υλοποίησης

Ποια επιχείρηση δεν θα ήθελε ένα ολοκληρωμένο e-shop σε 10 ημέρες; Η Shopify διαθέτει μια πληρέστατη πλατφόρμα eCommerce αρκετά προσιτή σε κόστος υλοποίησης. Το κόστος κατασκευής διαμορφώνεται από το χρόνο υλοποίησης ο ,οποίος είναι λιγότερος συγκριτικά με άλλα CMS όπως Woocommerce, Magento, Open Card κτλ. Με άλλα λόγια θα αποκτήσεις ένα σύγχρονο, εύχρηστο, εύκολο στην κατασκευή e-shop με λιγότερα έξοδα σε σχέση με άλλα CMS.

3. Features – Plugins

Το βασικό πακέτο συνδρομής περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που σε αντίστοιχα άλλα CMS όπως Magento, Woocommerce δε διατίθεται στις default ρυθμίσεις. Εκτός από τη φιλοξενία και το support των updates περιλαμβάνει:
Α. Δυνατότητα αγοράς χωρίς email. Ο πελάτης μπορεί να συμπληρώσει τον αριθμό του κινητού του και να λάβει όλες τις απαραίτητες ειδοποιήσεις με sms.
Β.  Πλήρη διαχείριση παραγγελίων, ειδοποιήσεων, πελατών μέσω app (android, iOs) απ’ την κινητή συσκευή σας.
Γ. Άψογη συνεργασία με τρίτες πλατφόρμες Dropshipping.
Δ. Εύκολη διασύνδεση με Google Merchant Center χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού και feed.
Ε. Live analytics και reports εντός e-shop
Ζ. Integration με Facebook pixel, Facebook shop, Instagram shop, Facebook business manager, Facebook & Instagram product catalog, Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Google Search Console και Marketing – Usability tools χωρίς επιπλέον εγκατάσταση plugins.

shopify kataskeui
shopify kataskeui

4. Τρόποι & Μέθοδοι Πληρωμής

Το Shopify διαθέτει όλους τους σύγχρονους και ευρέως χρησιμοποιούμενους τρόπους πληρωμής, όπως:
– Πληρωμή με Αντικαταβολή
– Πληρωμή με Παραλαβή από το κατάστημα
– Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
– Πληρωμή μέσω PayPal
– Πληρωμές με κάρτα πιστωτική χρεωστική όπως Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay κ.ά.
Η διαδικασία υλοποίησης και υποστήριξης καρτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ολοκληρώνεται εντός 1 ημέρας χωρίς να περιμένετε την έγκριση των τραπεζών για τη διασύνδεση.

5. Design & Themes Shopify

Το Shopify διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε themes που σίγουρα ικανοποιούν τις ανάγκες καλαισθησίας κάθε επιχείρησης. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, η άψογη εμφάνιση σε κινητές συσκευές (responsive) και tablet. Τα themes είναι όλα παραμετροποιήσιμα σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης.

shopify κατασκευή
shopify κατασκευή

6. Πολυγλωσσικότητα & Πολλαπλά Νομίσματα

Αλλάξτε γλώσσες και επιτρέψτε στους επισκέπτες σας να πλοηγηθούν στο eshop σας στη γλώσσα που οι ίδιοι επιθυμούν, αλλά και να δουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο τοπικό ή το νόμισμα της επιλογής τους, με ένα μόνο κλικ! Επιλέξτε το αν θα γίνεται αυτόματη μετάφραση βάσει της τοποθεσίας του χρήστη ή εάν θα υπάρξει μια προεπιλεγμένη γλώσσα στο eshop σας και ελάτε σε επαφή με τους πελάτες σας όπου κι αν βρίσκονται.